Hoitolapalvelut

Jalkahoito 90 min

Jalkojen terveydestä huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeää meille jokaiselle. Erityisen tärkeää se on esimerkiksi diabetikoille joilla on kohonnut riski jalkaterveyden suhteen. 

Jokaiseen hoitotapahtumaani sisältyy aina hoitotarpeen arviointi ja tarvittaessa opastus esimerkiksi jalkojen  itsehoitoon.   

Täydellinen jalkahoito sisältää ; rentouttavan jalkakylvyn, kynsien ja kynsinauhojen käsittelyn, kovettumien hionnan ja tarvittaessa esim. känsien poiston. Lopuksi virkistävä hieronta hoitavalla öljyllä ja kynsien lakkaus haluamallasi värillä.

Klassinen hieronta

 Klassinen hieronta on perinteinen hoitomuoto, jossa käsitellään kehon pehmeitä kudoksia erilaisilla hierontatekniikoilla.

Hieronnan tavoite on kuitenkin aina sama: tuottaa asiakkaalle hyvää oloa, helpottaa mahdollisia kiputiloja jännittyneissä lihaksissa ja ehkäistä mahdollisesti tulevia vaivoja. Hieronnan vaikutus on pysyvämpää jos hoito toteutetaan esimerkiksi 3-5  hoitojakson sarjoissa. 

Tärkeä osa hierojan ammattitaitoa on kyky kuunnella asiakkastaan, näin luodaan kestävä ja luottamuksellinen hoitosuhde. 

Kaikkia kehon kiputiloja ei kuitenkaan hieronnalla voida hoitaa. Tarvittaessa ohjaan sinut esimerkiksi fysioterapeutin tai osteopaatin vastaanotolle.   

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on vaikutuksiltaan miellyttävän pehmeä ja rentouttava hoitomuoto. Kivistä siirtyvä lämpö syrjäyttää kivun tunteen, laukaisee lihasjännityksiä  ja tekee hoidosta tehokkaan ja rentouttavan.. 

Kiireisen arjen keskellä kuumakivihieronta auttaa rentoutumaan ja rauhoittaa kiireisen mielen.